Home / Wellness steder / Syddanmark / Gråsten / Marina Fiskenæs Wellness

 

Vind Wellness Til Dig gavekort - værdi kr. 1000,-

Vi udtrækker blandt alle tilmeldte til et af vore nyhedsbreve d. 1. maj

Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter.

Marina Fiskenæs Wellness

(Bedømmelse 4.5 / 5 - 3 anmeldelser)

Marina Fiskenæs Wellness byder på en stor og dejlig wellness-afdeling med omfattende faciliteter til spa-, velvære- og wellness-behandlinger, samt et veludstyret fitness-center.

Som dagsgæst har du adgang til alle wellness- og fitness faciliteter mod betaling af kr. 130 (mandag-torsdag) og kr. 175 (fredag-søndag).
Ved bestilling af wellness-behandling på min 45 minutter, har du gratis adgang til wellness-afdelingens faciliteter.

Dagsgæster kan også benytte Marina Fiskenæs badeland for kr. 30 (4-13 år) eller kr. 45 (14+ år). Børn under 4 år kommer gratis ind i følge med voksne.

Marina Fiskenæs Wellness tilbyder bl.a. Fiskespa med Garra Rufa fisk, Ansigtsbehandling for mænd og kvinder, Ansigtskur, Kropsbehandling, Detox behandling, Bodyscrub, Massage, Parbehandling, Hot Stone massage, Thai massage, Velværemassage, Farvning af bryn og vipper, Retning af bryn, Pedicure, Manicure, Hårfjerning med voksbehandling, Aromabad, samt Hamam / Tyrkisk bad.

Wellness-afdelingen byder på dampbad, varmtvandsbassin (32 grader), urte-sauna, lys-sauna, isbrønd, samt lækkert hvileområde med udsigt over Flensborg fjord.
Udendørs kan du benytte spa, koldtvandskar, fodmassagekanal, samt 2 finske saunaer.

Din bedømmelse:
Adresse
Marina Fiskenæs Wellness
Fiskenæsvej 2
6300 Gråsten
Kort
Se stort kort
Åbningstider
Ingen aktuelle tilbud

Anmeldelse af Marina Fiskenæs Wellness (KUN til anmeldelser)

Kim, 18-03-17 21:08:
Ok faciliteter, MEN trænger til en kærlig hånd og vedligehold. Spa-badet virkede ikke når man trykkede på knappen. Masser brune vandskade-plamager i loftet. Rustne højttalere. Puds og nedfaldne klinker flere steder.
Maria Lazzarotto, 17-02-17 09:58:
Hej.. Jeg vil hører hvilke af jeres wellness man kan benytte som gravid.. Altså har i graviditetsbriks til massage? Eller er det fx kun det bad i har.

Kan i evt. prøve at sende mig en liste over hvad i kan tilbyde.

Vi skal nemlig giftes på Spejdernes Lejr til sommer der afholdes i Sønderborg. Da vi begge arbejder på denne lejr har vi ikke meget tid til over. Men har taget "fri" til at overnatte uden for lejren og vil i den forbindelse give os selv en lækker oplevelse inden vi skal tilbage og arbejde.

Jeg er på det tidspunkt også højgravid med ca. 3 uger til termin. Så det er begrænset hvad jeg kan være til.

Så håber i kan hjælpe mig/os.

MVH Maria og Andreas
Layal, 01-11-15 10:56:
Hej. Kan man godt komme ind sammen og få en ansigtsbehandling? Altså sådan en ansigtsbehandling, hvor man er ved siden af hinanden osv.?
Tilføj kommentar

Navn vises på kommentaren (kan være pseudonym). E-mail adresse vises ikke og skal kun angives af hensyn til sikring mod spam. By vises efter navnet.

* - påkrævet felt

*
*

*
*

Tilbud og Deals på ophold på Marina Fiskenæs

Ingen aktuelle tilbud