Home / Behandlinger / Graviditetsbehandling

 

Vind Wellness Til Dig gavekort - værdi kr. 1000,-

Vi udtrækker blandt alle tilmeldte til et af vore nyhedsbreve d. 1. maj

Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter.

Graviditetsbehandling

Graviditetsbehandling

Din krop kommer på ekstra arbejde og begynder at ændre sig, når du bliver gravid. Vægten fra barnet begynder at påvirke lænd og led i ryg og ben.  Ændringen i hormonbalancen under graviditeten påvirker også bindevæv og organer.

Der er flere wellness og spa steder, der også tilbyder graviditetsbehandling, for at aflaste kroppen lidt. Det kan være lidt forskelligt, hvordan graviditetsbehandlingen foregår. Nogle steder bliver der fokuseret på hævede ben og fødder, spændte muskler i nakke og skuldre løsnes og man får en plejende massage på maven. Andre steder bliver der lagt en specialbehandling, der udelukkende fokuserer på de områder, der har særligt behov under graviditeten,.

 

Uanset hvilken form for graviditetsbehandling du vælger, vil du højst sandsynligt føle dig som et nyt menneske, når du træder ud fra wellness eller spa stedet. Husk de første 3 måneder af din graviditet anbefales det ikke, at man får massage, går i dampbad, sauna og spabad.

Gravide bør dyrke motion

Træning & Graviditet

En tur i Fitnesscenteret er sandsynligvis ikke lige det første en gravid kvinde tænker på om morgnen. Morgenkvalme, humørsvingninger eller slet og ret træthed er nok mere sandsynlige emner, som står forrest i kø for at blive fokuseret på.

Selv om man før graviditeten gik i fitness center, er der desværre mange som stopper. Og det er faktisk ikke så godt. Man bør nemlig dyrke al den motion, man orker i graviditetsperioden. Ikke nødvendigvis for at holde vægten nede, men for at have styrke til at bære den ekstra vægt, som man ikke kan undgå at tage på i de 9 måneder.

I bogen ”Træning & graviditet – et spørgsmål om tryghed” giver forfatteren, Jean Vennestrøm, svar på mange af de spørgsmål, som gravide ofte stiller til deres læge eller sundhedsplejersken. Spørgsmål om hvor meget man bør, må og kan dyrke af motion og træning under graviditeten.

Mange kvinder føler sig udtrygge ved, hvor meget deres krop og den ufødte baby kan tåle. Specielt førstegangsfødende. Det resulterer i ubegrundet større sygefravær fra arbejdet.


Tilbud på produkter til gravide

Ingen aktuelle tilbud