Home / Wellness steder / Aarhus / Aarhus C / Kirsten Dreyer

 

Vind Wellness Til Dig gavekort - værdi kr. 1000,-

Vi udtrækker blandt alle tilmeldte til et af vore nyhedsbreve d. 1. maj

Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter.

Kirsten Dreyer

(Bedømmelse 4 / 5 - 1 anmeldelser)

Kirsten Dreyer er uddannet Fysiurgisk massør, Kranio-Sakral Terapeut og Akupunktør. Kirsten er desuden indehaver af egen klinik i Aarhus.


Kirsten Dreyer
tilbyder Fysiurgisk massage, Kranio Skakral terapi, TCM, Akupunktur, NADA akupunktur, Bindevævsmassage, samt Graviditetsmassage.

Din bedømmelse:
Adresse
Kirsten Dreyer
Åboulevarden 39, 3
8000 Århus C
tlf. 4043 2104
Kort
Se stort kort
Åbningstider

Bindevævsmassage

Bindevævsmassage af en behagelig og effektiv massage af bindevævet. Ved bindevævsmassage er der fokus på meridianer, triggerpunkter og akupunkturpunkter. Effekten af bindevævsmassage er ofte bedre kropsholdning, bedre fleksibilitet af led og muskler og generelt en følelse af afslapning og velbehag.fra 300,00

Helkropsmassage

Helkropsmassagen er en dejlig og afspændende massage, der giver pause fra en stresset hverdag. Under behandlingen kan du slappe af og bare nyde, at kroppen bliver bearbejdet. Behandlingen varer ca. 75 minutter.700,00

Anmeldelse af Kirsten Dreyer

Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

Navn vises på kommentaren (kan være pseudonym). E-mail adresse vises ikke og skal kun angives af hensyn til sikring mod spam. By vises efter navnet.

* - påkrævet felt

*
*

*
*