Home / Wellness steder / Aarhus / Aarhus C / Badeanstalten Spanien

 

Vind Wellness Til Dig gavekort - værdi kr. 1000,-

Vi udtrækker blandt alle tilmeldte til et af vore nyhedsbreve d. 1. maj

Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter.

Badeanstalten Spanien

(Bedømmelse 3.2 / 5 - 5 anmeldelser)

Badeanstalten Spanien er hele familiens badeanstalt i Aarhus centrum.


Efter en gennemgribende renovering er badenanstalten blevet et omfattende og moderne wellness-center med mange faciliteter og tilbud.


Badeanstalten Spanien tilbyder stor Svømmehal, Velværebad i Grossererbadet, Massage, Zoneterapi, Fitness-center, Sauna, Dampbad, Spabad, Massagebassin, Kosmetolog-behandlinger.

Din bedømmelse:
Adresse
Badeanstalten Spanien
Spanien 1
8000 Arhus C
Kort
Se stort kort
Åbningstider
Ingen aktuelle tilbud

Anmeldelse af Badeanstalten Spanien (KUN til anmeldelser)

Thea Maack, 06-01-16 21:42:
Hej :) Mig og en veninde vil gerne i Spaniens grosserbad i Aarhus søndag d. 17/1 omkring klokken 14:30? Er det noget man kan forudbestille, så vi er sikre på, at der er plads?

Venlig hilsen
Thea Maack
Suna, 24-02-15 22:46:
Skøøøøn dag i "den ny" badeanstalt!
Jeg havde min teenage datter (13) og hendes to veninder med på en lille hyggetur i svømmehallen - vi skulle tjekke alt ud, men desværre sagde en seddel ved billetlugen at der ikke var ledige tider i grosserbadet. Øv... men den søde billetdame fandt tid til os et par timer senere - intet problem - pigerne rå-hyggede sig bare i svømmehallen først og derefter halvanden time i Grosserbadet, med skønne sauna/dampbade, massagebassin og det kolde gys i polarbadet. Det var den skønneste eftermiddag...
Vita, 24-05-14 15:02:
Savnede den hjælpsomme service medarbejder i skranken idag. -For mage til hovmod overfor kunde ønsker har jeg aldrig mødt.
Personalet inde i Grosserbadet tog venligt imod os og faciliteterne efter ombygningen får mig kun til, at savne salt-skrub i dampbadet.
Tilføj kommentar

Navn vises på kommentaren (kan være pseudonym). E-mail adresse vises ikke og skal kun angives af hensyn til sikring mod spam. By vises efter navnet.

* - påkrævet felt

*
*

*
*