Home / Wellness steder / Østjylland / Grenå / Grenaa idrætscenter

 

Vind Wellness Til Dig gavekort - værdi kr. 1000,-

Vi udtrækker blandt alle tilmeldte til et af vore nyhedsbreve d. 1. maj

Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter.

Grenaa Idrætscenter

(Bedømmelse 3 / 5 - 2 anmeldelser)

Grenaa Idrætcenter badestue ligger i smukke omgivelser i den nyere del er centeret, hvor centeret tilbyder mulighed for afslapning i form af budstue eller wellness badestue.

 

Grenaa Idrætcenter tilbyder afslapning i form af en fast billetpris til badestuen eller wellness badestuen, eller mulighed for wellness behandling i form af massage, aromabade, saltflydekar eller sunspa.

 

Hos Grenaa Idrætcenter kan du forkæle dig selv eller en du holder af.

 

Din bedømmelse:
Adresse
Grenaa Idrætscenter
Ydesvej 2
8500 Grenaa
tlf. 89 59 28 70
Kort
Se stort kort
Åbningstider

Klassisk massage

Den klassiske massage er en dybdegående massageform der er henvender sig til dig der har brug for lidt forkælelse eller lider af lidt stivhed i nakke eller ryg. Massagen varer i ca. 30 minutter.225,00

Wellness Badestue

Grenaa Idrætscenter wellness badestue giver adgang til svømmehalen (kun inden for normal åbningstid), sauna, jacuzzi varmtvandsbassin, dampbad, koldtvandskar samt et afslapnings hvilerum eller terasse. I prisen er også inkluderet lån af badekåbe og håndklæde.90,00

Anmeldelse af Grenaa Idrætscenter

Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

Navn vises på kommentaren (kan være pseudonym). E-mail adresse vises ikke og skal kun angives af hensyn til sikring mod spam. By vises efter navnet.

* - påkrævet felt

*
*

*
*