Home / Wellness steder / Nordjylland / Randers / Salon R

 

Vind Wellness Til Dig gavekort - værdi kr. 1000,-

Vi udtrækker blandt alle tilmeldte til et af vore nyhedsbreve d. 1. maj

Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter.

Salon R v/ Mahnaz Aghaei

(Bedømmelse 3.9 / 5 - 3 anmeldelser)

Mahnaz Aghaei er indehaver af Salon R i Randers centrum.

Salon R
tilbyder Herreklip, Dameklip, Børneklip, Farvning og striber i håret, Farvning af bryn og vipper, Permanent, Hårfjerning med Voksbehandling eller Tråd, Barbering, Fiskespa med Doktorfisk.

Din bedømmelse:
Adresse
Salon R
Gråbrødre Stræde 8
8900 Randers
Kort
Se stort kort
Åbningstider
Ingen aktuelle tilbud

Anmeldelse af Salon R

Hanne Guldbæk, 01-06-14 09:49:
Vi har 2sweetdeals, som vi gerne ville ha benyttet i sidste uge, men vi prøvede forgæves at ringe på Tlf. Nr 86425575. Vi ringede på forskellige tidspunkter og på 2 forskellige mobiltelefoner. Men det lykkedes desværre ikke at få forbindelse, så nu er tiden desværre overskredet. Vi rettede henvendelse til kundeservice til Sweetdeal, som konstaterede at jeres firma stadig eksisterer og at vi skulle prøve at ringe igen. Men det lykkedes ikke.
Kan vi få udsættelse og få en tid (2 deals) så hurtigt som muligt. Min kæreste har en fiskedeal og jeg har en skønhedsbehandling.
Håber på jeres forståelse.
Mvh Hanne Guldbæk.
28911393
Berit Boye, 03-07-14 13:35:
HEJ. Har forsøgt at ringe for tidsbestilling, men ingen svare, mvh Berit
Birgitte Lejel, 17-07-14 10:20:
Hej

Jeg har en sweetdeal på en dameklip som nu kun virker til den 18 aug jeg har nu ringet i 2 uger men ingen tager telefonen, jeg håber at jeg kan bestille en tid på min sweetdeal selvom den er udgået, jeg har også været omkring salonen der stod at i skulle åbne i denne uge

Venlig hilsen

Birgitte Lejel
Rita Jensen, 19-11-14 21:37:
Jeg har måske været heldig. Men telefonen blev taget hurtigt, og jeg kunne komme til behandling allerede næste dag.
Mvh. Rita
Else, 21-12-14 16:19:
Jeg havde tjekket åbningstider i sidste uge og tog derned,der var døren låst to timer før lukketid og skiltet stod inde. Det giver ikk en lyst til at købe gavekort til klinikken,og heller ikk til at fortælle de mange der eftelyser fiskespa at det haves der...
Else, 21-12-14 16:22:
Jeg havde undersøgt åbningstider ,og ville ned og købe et gavekort til julegave,men da jeg kom to timer før lukketid,,var døren låst og skiltet taget ind....ærgerligt for dem,så glippede de en del penge der
Michela, 26-05-15 10:15:
Jeg har været helt igennem tilfreds med det.. ! Jeg kunne komme i kontakt med dem igennem Facebook og de svarede hurtigt og med rigtig gode priser! :) Jeg slap med 800kr for klipning og 2farver striber i.. Helt utrolig dygtig frisør til rimelige priser.. :)
Tilføj kommentar

Navn vises på kommentaren (kan være pseudonym). E-mail adresse vises ikke og skal kun angives af hensyn til sikring mod spam. By vises efter navnet.

* - påkrævet felt

*
*

*
*