Home / Wellness steder / Nordjylland / Randers / Frisører

 

Vind Wellness Til Dig gavekort - værdi kr. 1000,-

Vi udtrækker blandt alle tilmeldte til et af vore nyhedsbreve d. 1. maj

Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter.

Frisører Randers

Find nærmeste Frisør, Damefrisør og Herrefrisør i Randers.


Se tilbud på Herreklip, Dameklip, Børneklip, Farvning af hår, Lyse striber, Farvning af bryn og vipper, Permanent, Vask & Føn, Håropsætning Brudeopsætning m.m.

5th Avenue

5th Avenue er en moderne og sofistikeret salon, som lægger stor vægt på at tilbyde kvalitetsbehandlinger, som er målrettet efter dine ønsker og personlige stil. 5th Avenue er en kombineret frisør og kosmetolog og har et team af kvalitetsbevidste, erfarne og kreative piger. 5th Avenue tilbyder ...

Borgergade 3
8900 Randers C
Mere info

Salon Bone't

Berit Graugaard Andersen er indehaver af Salon None'T i Rander, hvor du altid bliver budt velkommen af et varmt smil. Salonen henvender sig til alle aldre, så vær ikke bange for at kigge ind og se hvad vi laver. Mangler du inspiration til ny klipning hjælper vi gerne med råd. Salon Bone'T tilbyd...

Vestergade 70
8900 Randers C
tlf. 8641 8980
Mere info

Salon R

Mahnaz Aghaei er indehaver af Salon R i Randers centrum.Salon R tilbyder Herreklip, Dameklip, Børneklip, Farvning og striber i håret, Farvning af bryn og vipper, Permanent, Hårfjerning med Voksbehandling eller Tråd, Barbering, Fiskespa med Doktorfisk.

Gråbrødre Stræde 8
8900 Randers
Mere info