Home / Wellness steder / Fyn / Odense C / Hudpleje Gruppen

 

Vind Wellness Til Dig gavekort - værdi kr. 1000,-

Vi udtrækker blandt alle tilmeldte til et af vore nyhedsbreve d. 1. november

Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter..

Køb Kropspleje-produkter online

Ingen aktuelle tilbud
Hudpleje Gruppen

(Bedømmelse 2.9 / 5 - 7 anmeldelser)

Hudpleje Gruppen er en eksklusiv skønhedsklinik for både mænd og kvinder på strøget i Odense.

 

Hudpleje Gruppen tilbyder behandlinger inden for ansigtsbehandling, med høj faglig kompetence og skaber de optimale rammer for at du kan slappe af og nyde din behandling.

Din bedømmelse:
Adresse
Hudpleje Gruppen
Kongensgade 55
5000 Odense C
Kort
Åbningstider
Ingen aktuelle tilbud

Anmeldelse af Hudpleje Gruppen (KUN til anmeldelser)

Simplyliving Odense, 16-09-12 12:05:
Uhygiejnisk og alt for meget pres på med salg af produkter.
Nu har jeg været flere steder rundt i Odense og få ansitgsbehandling, voks behandling m.m. Det er altid godt at prøve lidt forskelligt så får jeg en mere bred erfaring indenfor hvad der er godt og knap så godt. hudpleje-Gruppeb har hidtil været det værste jeg har oplevet. For det første er deres hygiejne slet ikke god nok i forhold til hvad jeg har oplevet andre steder. Jeg synes det er temmeligt vigtigt ved intim voks at hygiejnen er top så jeg ikke risikere at tilskrabe mig nogen former for andres bakterier og evt. sygdomme. Jeg er van til at det er rene "instrumenter" der bliver brug til hver enkelt kunde. Jeg ved ikke hvor mange gange de bruger deres "instrumenter", men de var klamme og snaskede og hvertfald ikke nye. Ad..... Det var så ulækkert... Derudover følte jeg et stort pres af min behandler, til at skulle købe produkter. Jeg fortalte jeg havde produkter derhjemme og aldrig havde haft nogen problemer, hun blev ved og ved med at prøve at forsøge et salg. det er helt fair klinikken skal råde og vejlede, men der er også en grænse. Jeg har selvfølgelig fortalt min oplevelse til min nuværende behandler ved Lovelyskin ( som for øvrigt er et super godt sted ) og hun har hørt den historie fra flere af hendes kunder. Hvorfor drive en forretning på den måden, det kan jeg godt undre mig over. Det gør da kun en ting og det er at skræmme kunderne væk. Derudover har jeg hørt flere steder fra at det er elever der udøver behandlingerne, men det får jeg ikke noget afvide om som kunde. Selvfølgelig skal elever også lære og det ligger jeg gerne krop til men så er det også rart at vide det og hvertfald få behandlingerne billigere... Jeg synes aabsolut ikke denne klinik er et besøg værd....
Tilføj kommentar

Navn vises på kommentaren (kan være pseudonym). E-mail adresse vises ikke og skal kun angives af hensyn til sikring mod spam. By vises efter navnet.

* - påkrævet felt

*
*

*
*

De bedste tilbud på hudpleje i Odense

Ansigtsbehandling


Opfriskende ansigtsbehandling til kvinder.

Salon FivebyFive
5000 Odense C

249,00

Ansigtsbehandling


Ansigtsbehandlinger med anerkendte tyske produkter.

Fair Massage Odense
5000 Odense C

fra 425,00

Ansigtsbehandling for mænd


Ansigtsbehandling specielt til mænd.

Salon FivebyFive
5000 Odense C

429,00

Luksus ansigtsbehandling


Behandling med Bioelements produkter.

Velvet
5000 Odense C

550,00

Japansk Ansigtslifting


Foryngende ansigtsbehandling.

Casa Natural
5000 Odense C

550,00