Vind Wellness Til Dig gavekort - værdi kr. 1000,-

Vi udtrækker blandt alle tilmeldte til et af vore nyhedsbreve d. 1. maj

Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter.

Nolia

(Bedømmelse 4.5 / 5 - 2 anmeldelser)

Pernille Ørum er uddannet Frisør og indehaver af den trendy salon Nolia.

Nolia gennemgik i 2012 en større renovation og stod i januar 2013 klar med lækre, lyse lokaler. Stilen er blandede materialer i metal og rå træsorter, som gør det smukt og indbydende.

Pernille Ørum er udover frisør uddannelsen også specialist i Balmain Extensions. Hun går op i finesser, sætter en ære i håret og bruger hellere 10 minutter for meget end for lidt, så alle kunder går derfra tilfredse.

Camilla Flindt er selvstændig frisør hos Nolia, og arbejder kreativt og nytænkende. Hun er teknisk dygtig og forstår at finde frem til de rette pensel strøg, sammen med den rette klipning.

Salon Nolia tilbyder Dameklip, Herreklip, Børneklip, Hårkur behandling, Striber, Helfarvning, Toning, Farvning af vipper og bryn, Retning af bryn, Håropsætning, Brude Håropsætning.

Din bedømmelse:
Adresse
Nolia
Sankt Annæ Plads 16
1250 København K
tlf. 4053 2341
Online booking
Kort
Se stort kort
Åbningstider

Dameklip

Dameklip inkl. vask og føn.

Varighed 60 min.
fra 595,00

Herreklip

Herreklip.

Varighed 45 min.500,00

Anmeldelse af Nolia

Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

Navn vises på kommentaren (kan være pseudonym). E-mail adresse vises ikke og skal kun angives af hensyn til sikring mod spam. By vises efter navnet.

* - påkrævet felt

*
*

*
*