Home / Wellness steder / København / København K / Fysioterapia

 

Vind Wellness Til Dig gavekort - værdi kr. 1000,-

Vi udtrækker blandt alle tilmeldte til et af vore nyhedsbreve d. 1. maj

Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter.

FysioterapiA

(Bedømmelse 4.3 / 5 - 2 anmeldelser)

Hos FysioterapiA kan du hurtigt komme under kyndig behandling af en autoriseret og uddannet fysioterapeut. Klinikken ejes og drives af Pia Lundblad som selv er uddannet fysioterapeut, og desuden er uddannet i manuel terapi, Mckenzie, idrætsfysioterapi, samt ergonomi.

 

FysioterapiA tilbyder behandling af nakke, skuldre, lænden, arme, hænder og hovedet. Her får du skræddersyet behandling til dine behov, samt instruktion i forebyggende og helbredende øvelser, så du undgår kroniske smerter.

 

Få behandling med massage ved nakkespændinger og hold i nakken, musearm, hælspore, smerter i lænden, skuldersmerter, smerter mellem skulderbladene, idrætsskader, og sportsskader. Fysioterapia tilbyder også behandling på arbejdspladsen.

Din bedømmelse:
Adresse
Fysioterapia
Kompagnistræde 7
1208 København K
tlf. 3393 6600
Online booking
Kort
Se stort kort
Åbningstider

Nakkespændinger og hold i nakken

Afspænding og massage af musklerne, mobilisering af nakken og korrektion af holdning. Du får desuden vejledning og instruktion i øvelser til støtte for behandlingen hjemme.fra 200,00

Skuldersmerter

Skuldermuskler behandles med laser og massage, samtidig med at nakken mobiliseres, da der er tæt forbindelse mellem nakke og skulder. Du får ergonomisk vejledning, samt instruktion til egne øvelser.fra 200,00

Anmeldelse af FysioterapiA (KUN til anmeldelser)

Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

Navn vises på kommentaren (kan være pseudonym). E-mail adresse vises ikke og skal kun angives af hensyn til sikring mod spam. By vises efter navnet.

* - påkrævet felt

*
*

*
*