Home / Wellness steder / København / Vanløse / Hudplejeklinikker

 

Vind Wellness Til Dig gavekort - værdi kr. 1000,-

Vi udtrækker blandt alle tilmeldte til et af vore nyhedsbreve d. 1. maj

Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter.

Hudplejeklinikker og Kosmetologer i Vanløse

Find nærmeste Hudplejeklinik, Skønhedsklinik og Kosmetolog i Vanløse.


Se de bedste tilbud på Hudpleje, Ansigtsbehandling for mænd og kvinder, Manicure, Pedicure, Makeup, Hårfjerning, Voksbehandling, Brasiliansk voks, Wellness-massage og Teenage behandling i Vanløse.

Beauty Balance

Jeanett Jørgensen er indehaver af klinik Beauty Balance og behandler i Beautyart's lokaler i Vanløse.Beauty Balance tilbyder bl.a. Japansk ansigtsakupunktur, Japansk Lifting, Øreakupunktur og Kranio Sakral terapi.

Jernbane Alle 97
2720 Vanløse
Mere info

By Rose

Sisse Rose er uddannet Kosmetiker og Hypnoterapeut samt indehaver af Klinik By Rose i Vanløse. By Rose tilbyder Ansigtsbehandlinger med eller uden massage, Farvning og retning af Vipper og bryn, Vippe extensions, Manicure, Shellac, Pedicure, Hårfjerning med Voksbehandling, Bodywrap samt Hypnoterapi.

Godthåbsvej 270, 1-3
2720 Vanløse
Mere info

Face It Beauty House

Asija Arm er uddannet Kosmetolog og indehaver af klinik Face It Beauty House i Vanløse.Face It Beauty House tilbyder bl.a. Ansigtsbehandling, Farvning af bryn og vipper, Retning af bryn, Lash Lift, Hårfjerning med voks, Manicure, Pedicure, Gele negle, GlamLac gellak.

Ålekistevej 20
2720 Vanløse
Mere info

Klinik Smukkere.nu

Kathrine Asthing er indehaver af Klinik Smukkere.nu i Vanløse og uddannet Kosmetiker.I den smukke og indbydende skønhedsklinik i Vanløse er du i trygge hænder hos de højt uddannede medarbejdere, der alle er kosmetikere.Klinik Smukkere.nu tilbyder bl.a. Farvning af bryn og vipper, Retning og kor...

Sallingvej 25
2720 Vanløse
Mere info

myStylist

Adrijana Adzioski, som er indehaver af klinik myStylist i Vanløse, er uddannet Klinisk Spa & Wellness Terapeut, Kosmetolgo, Linergist (Permanent Makeup), samt Stylist på Hår og Makeup.myStylist tilbyder bl.a. Permanent makeup, Håropsætning, Brudepakke, Makeup, Farvning af bryn og vippe...

Godthåbsvej 177
2720 Vanløse
Mere info

Hudplejeklinikker nær Vanløse

Bargisen Beauty

Trine Bargisen er uddannet kosmetolog og Negletekniker samt indehaver af klinik Bargisen Beauty på Frederiksberg.Bargisen Beauty tilbyder bl.a. Ansigtsbehandling, Skinpen behandling, Voksbehandling, Vipper & Bryn, Shellac, Makeup, Kropsbehandling, Gelenegle, Elektrokosmetik, Manicure, Pedicure.

Platanvej 31
1810 Frederiksberg
tlf. 3323 4903
Mere info

Beauty Body

Beauty Body er en skønhedsklinik på Frederiksberg, som tilbyder Skønhedsbehandlinger, Ansigtsbehandling, Green Peel behandling, Sugaring, Voksbehandling og Shellac.

Nordre Fasanvej 1
2000 Frederiksberg
tlf. 6128 8980
Mere info

Copenhagen Beauty Center

Lone Sørensen er indehaver af Copenhagen Beauty Center - en wellnessoase som er både frisør, hudplejeklinik og massør.Copenhagen Beauty Center tilbyder bl.a. Ansigtsbehandling, Japansk Lifting, Hårfjerning, Voksbehandling, Brazilian / Hollywood, Dameklip, Herreklip, Børneklip, Hårfarvning, St...

Herlev Hovedgade 109
2730 Herlev
tlf. 4444 7080
Mere info

Karma by Sultana Frederiksberg

Sultana Iqbal er uddannet kosmetolog og indehaver af skønhedsklinik Karma by Sultana i Hellerup og på Frederiksberg.Karma by Sultana tilbyder Ansigtsbehandling, Farvning og Retning af bryn og vipper, Pedicure, Manicure, Hårfjerning med Voksbehandling, Brasiliansk Voksbehandling, Slankebehandling,...

Gl. Kongevej 109
1850 Frederiksberg C
tlf. 2632 4410
Mere info

Nanis Beauty Salon

Nanis Beauty Salon tilbyder slankebehandlinger, figurformning, fedtfrysning, hårfjerning, anti-age behandlinger, ansigtsbehandlinger, ultralydsbehandlinger, samt rejser til plastikkirurgi på Dora Hospital i Istandbul.

Godthåbsvej 168
2000 Frederiksberg
tlf. 2063 4420
Mere info

Skin Differenz

Tina Jensen er uddannet kosmetolog og indehaver af skønhedsklinikken Skin Differenz på Frederiksberg. Tina er en af de kosmetologer der har været længst i branchen og har, i samarbejder med sine dygtige medarbejdere, formået at forny og udvikle klinikken i takt med nyhederne indenfor branchen. ...

Frederiksberg Alle 44
1820 Frederiksberg C
tlf. 3325 1414
Mere info