Home / Wellness steder / København / København V / Axel Hotel Guldsmeden

 

Vind Wellness Til Dig gavekort - værdi kr. 1000,-

Vi udtrækker blandt alle tilmeldte til et af vore nyhedsbreve d. 1. maj

Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter.

Andre Spa-ophold i København

Ingen aktuelle tilbud
Axel Hotel Guldsmeden

(Bedømmelse 4.8 / 5 - 1 anmeldelser)

Alle hoteller i Guldsmedkæden er en delt af et utraditionelt og uortodox koncept, hvor der er fokus på bæredygtighed og økologi.

Hotellets koncept om bæredygtighed betyder f.eks. at alle tekstiler på senge, hudplejeprodukter til wellness-behandlinger, samt maden på hotellet er produceret med den samme indstilling.

 

Det første Hotel Guldsmeden blev åbnet i Guldsmedgade i Aarhus i 1999 med 15 værelser. I dag er der i alt 5 hoteller i kæden.

 

Alle hotellets værelser er individuelt indrettet i balinesisk stil med mange smukke detaljer, og smagfuldt møbleret. Alle værelser har adgang til trådløst internet uden beregning, økologisk minibar, fladskærm med indbygget DVD-afspiller.

 

Hotellets Spa-afdeling, Axel Spa, er designet i stilen fra Bali og omfatter bl.a. sauna, koldtvandskar, jacuzzi, dampbad, samt et smukt indrettet afslapningsområde.
Bemærk: Adgang til Spa koster kr. 295 uanset antal dage I overnatter.

Her serveres økologisk frugt, iste, samt friske og tørrede sunde snacks.

Hotellet har over årene udviklet deres egen serie af økologiske produkter, som anvendes ved wellness-behandlinger.

 

Udvalget af wellness- og skønhedsbehandlinger omfatter bl.a. kropsmassage, ansigtsbehandling, body scrub, balinesisk hovede og skuldermassage, samt Shiatsu massage.

Din bedømmelse:
Adresse
Axel Hotel Guldsmeden
Helgolandsgade 11
1653 København V
tlf. 3331 3266
Kort
Se stort kort
Åbningstider
Ingen aktuelle tilbud