Home / Wellness steder / København / København Ø / Feelgood

 

Vind Wellness Til Dig gavekort - værdi kr. 1000,-

Vi udtrækker blandt alle tilmeldte til et af vore nyhedsbreve d. 1. maj

Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter.

Feelgood.dk

(Bedømmelse 4 / 5 - 1 anmeldelser)

Feelgood er stedet hvor Yoga, Pilates, Åndedrætsteknikker, meditation og wellness-behandlinger går op i en højere enhed.

 

Feelgood er et center for undervisning i fysisk og mental træning. Helhedsorienteret Sundhed og Velvære.

 

Hos Feelgood kan du deltage på Yogapilates, Yoga og Stott Pilates hold, og lære hvordan du bruger din krop optimalt.

 

Feelgood Academy tilbyder kurser i hvordan du sætter dig selv fri af begrænsende tanker og følelser. På Peace Workshop lærer du at finde indre ro og mentalt overskud gennem meditation og åndedrætsteknik.

 

Her kan du også lære om Biopati, Ayurveda, Bioveda, Ayurvedisk Yogamassage, Haiiwaiansk Tempelmassage, og Kranio Sakral Terapi.

Din bedømmelse:
Adresse
Feelgood
Bogensegade 8
2100 København Ø
tlf. 6060 9030
Online booking
Kort
Se stort kort
Åbningstider

Yogamassage

Ayurvedisk Yogamassage er en kombination af oliemassage og Yogiske stræk. Massagen løsner op for spændinger, blødgør muskler, nervesystem, væv og led. Du modtager massagen på en madras på gulvet og bliver masseret med både hænder og fødder. Varighed 75 min.690,00

Yogapilates - Yogapunya

Hos Feelgood lærer du Yogapilates i det tempo, der passer dig. Øvelserne er inddelt i niveauer og er skånsom mod kroppen. Yogapunya foregår på måtter på gulvet. Angivne pris er laveste pris pr. lektion ved køb af klippekort.fra 99,00

Din vurdering af Feelgood

Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

Navn vises på kommentaren (kan være pseudonym). E-mail adresse vises ikke og skal kun angives af hensyn til sikring mod spam. By vises efter navnet.

* - påkrævet felt

*
*

*
*