Home / Wellness steder / København / København S / Clematis Hudpleje

 

Vind Wellness Til Dig gavekort - værdi kr. 1000,-

Vi udtrækker blandt alle tilmeldte til et af vore nyhedsbreve d. 1. november

Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter..

Clematis Hudpleje

(Bedømmelse 2.5 / 5 - 2 anmeldelser)

Martine Wold er uddannet kosmetolog og indehaver af skønhedsklinikken Clematis Hudpleje på Amager.

Clematis Hudpleje lægger vægt på hyggelige og behagelige omgivelser. Skønhedsklinikken tilbyder Ansigtsbehandling, Gelenegle, Kropsbehandling, MAkeup, Massage, Manicure, Pedicure, Bio Sculpture/Shellac, Retning af vipper og bryn, Vippe extensions, Hårfjerning med voks og Permanent Vippebuk.

Din bedømmelse:
Adresse
Clematis Hudpleje
Amagerbrogade 263 A
2300 København S
tlf. 2514 0500
Online booking
Kort
Se stort kort
Åbningstider
  • Mandag 10.00-18.00
  • Tirsdag 10.00-20.00
  • Onsdag 10.00-18.00
  • Torsdag 10.00-20.00
  • Fredag 10.00-18.00
  • Lørdag 10.00-14.00

Manicure uden lak

Manicure frisker hænderne op nemt og hurtigt.

Behandlingen indeholder formning af negle, peeling, plejende håndbad, pleje af neglebånd, håndmasage, neglepolering og negleolie.

Varighed: 45 min.245,00

Pedicure med shellac

Pedicure med fodbad og fransk shellac.

Luksus for fødderne med pedicure.

Behandlingen indeholder et plejende fodbad, neglene formes og neglebånd skubbes op, filning af hård hud, fodmassage, neglepolering, peeling og forcreme. Der sluttes af med fransk shellac.

Varighed: 90 min.449,00

Teenage ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling til unge under 20.

Teenage behandlingen starter med en hudanalyse og er tilpasset den unge hud.

Behandlingen består af afrensning, toning, peeling, udrensning (ved behov), ansigtsmaske og creme.

Varighed: 45 min.250,00

Bedømmelse og anmeldelse af Clematis Hudpleje

Anonym, 16-06-15 12:42:
Jeg sidder nu med flossede neglebånd, flossede negle, der er filet skævt og som er i stykker ud mod huden. Jeg bløder, mine neglebånd er med vold og magt skubbet ned under huden. Og som toppen på det hele: shellacken er lagt virkelig grimt på, den dækker ikke hele neglen - til gengæld er den på huden flere steder. En virkelig dårlig oplevelse. Jeg har været der en gang før, hvor jeg lovede mig selv, det var sidste gang. Men denne gang fik jeg et gavekort og tænkte, at hvis jeg bestilte tid hos ejeren, måtte hun da kunne lave en almindelig manicure, hvor hud, neglebånd og negle bliver plejer, filet til og får en gang lak. Men nej. Jeg vil virkelig fraråde kunder at benytte dette sted.
Anonym, 14-10-16 00:34:
Jeg havde bestil tid til vokse arme og ben, jeg ringede ind i god tid for at sige at jeg bliver lidt forsinket HVIS det er okay ellers så ville jeg hellere bestille ny tid. Jeg ringede ind et par gange og fik af vide at det var helt okay og at jeg bare skulle møde ind senest 15 min over den bestilte tid. Jeg mødte op inden for 10 minutter og fik smækket et "mine medarbejdere er gået hjem og du skal betale 50% af behandlingens pris" lige på hovedet. ANBEFALES SLET SLET IKKE!!! Det er ren svindleri. Pas på med at spilde jeres penge!
Tilføj kommentar

Navn vises på kommentaren (kan være pseudonym). E-mail adresse vises ikke og skal kun angives af hensyn til sikring mod spam. By vises efter navnet.

* - påkrævet felt

*
*

*
*