Home / Wellness steder / København / Frederiksberg / Skin Differenz

 

Vind Wellness Til Dig gavekort - værdi kr. 1000,-

Vi udtrækker blandt alle tilmeldte til et af vore nyhedsbreve d. 1. maj

Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter.

Skin Differenz

(Bedømmelse 4.4 / 5 - 4 anmeldelser)

Tina Jensen er uddannet kosmetolog og indehaver af skønhedsklinikken Skin Differenz på Frederiksberg. Tina er en af de kosmetologer der har været længst i branchen og har, i samarbejder med sine dygtige medarbejdere, formået at forny og udvikle klinikken i takt med nyhederne indenfor branchen.

Hos Skin Differenz er du i trygge hænder. Her sættes dine ønsker og forventning i centrum.

I Skin Differenz´ eksklusive lokaler tilbydes bl.a. Ansigtsbehandling til kvinder og mænd, Facemapping, Oxygen Lift, Diamantslibning, Microzonebehandling, MBR - Biochange for kvinder og mænd,Teenage behandling, Farvning af vipper og bryn, Retning af Bryn, Fødselspakke, Hårfjerning med sugaring og voksbehandling, Luksus Manicure, Quick Manicure, Shellac, Luksus Pedicure, Quick Pedicure, Spray Tan, Slankebehandling, Fedtfrysning med LipoContrast, samt Endermologie - LPG mod appelsinhud, Fysiurgisk Massage.

Din bedømmelse:
Adresse
Skin Differenz
Frederiksberg Alle 44
1820 Frederiksberg C
tlf. 3325 1414
Kort
Se stort kort
Åbningstider
Ingen aktuelle tilbud

Anmeldelse af Skin Differenz (KUN til anmeldelser)

Gry Schwarz, 03-11-14 20:32:
Hej
Jeg kan ikke finde en behandling med frugtsyre og dybderens. Har i sådan en? pris?
mvh Gry
Happy and soft, 19-02-13 17:30:
Endelig er der et sted, hvor mænd også kan få lavet Brasiliansk og ikke kun kvinderne..
Jeg gider ikke bruge en skraber mere hvor man alligevel skal skrabe igen efter 2 dage, så hellere få det gjort professionelt så man er babyblød og undgår knopper og kraftige hår.
Er super glad for min behandling og kan helt sikkert anbefale det. jeg var hos klinikkens mandlige behandler og han var super prof.
Tilføj kommentar

Navn vises på kommentaren (kan være pseudonym). E-mail adresse vises ikke og skal kun angives af hensyn til sikring mod spam. By vises efter navnet.

* - påkrævet felt

*
*

*
*