Home / Wellness steder / Vestjylland / Esbjerg / Frisører

 

Vind Wellness Til Dig gavekort - værdi kr. 1000,-

Vi udtrækker blandt alle tilmeldte til et af vore nyhedsbreve d. 1. februar

Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter.

Frisører, Damefrisører, Herrefrisører i Esbjerg

Find nærmeste Frisør, Damefrisør og Herrefrisør i Esbjerg.


Se deres tilbud på Dameklip, Herreklip, Hårfarvning, Striber, Håropsætning, Brudeopsætning, Farvning af vipper og bryn, Hair Extensions, m.v.

Dolls & Gents

Jane Petersen er uddannet frisør og indehaver af Dolls & Gents. Hos Dolls & Gents bliver du altid modtaget med åbne arme og et stort smil, og personalet gør alt for at forkæle og give dig den bedste service.Dolls & Gents tilbyder Dameklip, Herreklip, Børneklip, Hårfarvning, Permane...

Spangsberggade 1 A
6700 Esbjerg
tlf. 7545 4513
Mere info

Mobil Stjerneklip

Tina Nygaard Eriksen er uddannet frisør og indehaver af Mobil Stjerneklip. Tina har 6 års erfaring som frisør og kører ud som selvstændig i Alslev, Varde, Esbjerg og Grindsted området. Tina tilbyder Klip, Hårfarvning, Permanent, Håropsætning, Makeup.

Nørrebrogade 1
6700 Esbjerg
tlf. 2237 6657
Mere info

Navision Hair Studio

Navid hos Navision Hair Studio sørger for en hyggelig og rar atmosfære og giver dig kvalitet til de bedste priser. Navid er professionel og du kan derfor roligt læne dig tilbage i stolen og nyde at være i trygge hænder. Alle er velkomne til at komme forbi for en snak om ønsker, stil og mulighe...

Spangsbjerg Møllevej 16F
6715 Esbjerg N
tlf. 3126 4423
Mere info