Home / Wellness steder / Vestjylland / Esbjerg / Aleris-Hamlet Esbjerg

 

Vind Wellness Til Dig gavekort - værdi kr. 1000,-

Vi udtrækker blandt alle tilmeldte til et af vore nyhedsbreve den 1. februar

Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter..

Aleris-Hamlet Esbjerg - Privathospital

(Bedømmelse 0 / 5 - 0 anmeldelser)

Aleris-Hamlet Privathospital i Esbjerg ligger i en nybygget hospitalsbygning fra 2006 og med 1200 m2 et af landets største privathospitaler.

Her har Aleris-Hamlet 3 moderne operationsstuer, et stort ambulatorium, samt en sengeafdeling med 12 sengepladser.

 

Aleris-Hamlet Esbjerg tilbyder bl.a. Helbredsundersøgelser, Behandling af hudsygdomme, Plastik kirurgi på kosmetisk center, Botox, Brystimplantater, Brystløft, Brystreduktion, Fedtsugning, Fillers - Restylane, Fjerning af tatovering, Permanent hårfjerning med laser, Fjerning af kalkunhage og dobbelthage, Fjerning af karsprængninger, Læbeforstørrelse, Genetablering af bryst, Rynkebehandling med laser, Behandling af stritører, Behandling af sportsskader, Øjenkirurgi m.m.

Din bedømmelse:
Adresse
Aleris-Hamlet Esbjerg
Bavnehøjvej 2
6700 Esbjerg
tlf. 3637 2700
Online booking
Kort
Se stort kort
Åbningstider

Botox behandling

Få et yngre og mere oplagt udtryk i ansigtet med Botox. Rynker i panden og over næsen kan få dig til at se vred, træt og ældre ud, og det er heller ikke alle, der synes, at smilerynker ved øjnene er lige charmerende. Forundersøgelse kr. 400.fra 500,00

Restylane behandling

Ung hud indeholder meget hyaluronsyre, der binder vand i huden og får den til at se frisk ud. Når vi bliver ældre, danner kroppen mindre hyaluronsyre, og hudens evne til at binde vandet mindskes derfor. Behandling med Restylane tager blot en halv time, og du kan se resultatet omgående efter behandlingen. Forundersøgelse kr. 400.fra 2.500,00

Anmeldelse af Aleris-Hamlet (KUN til anmeldelser)

Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

Navn vises på kommentaren (kan være pseudonym). E-mail adresse vises ikke og skal kun angives af hensyn til sikring mod spam. By vises efter navnet.

* - påkrævet felt

*
*

*
*