Home / Wellness steder / Aalborg / Aleris-Hamlet

 

Vind Wellness Til Dig gavekort - værdi kr. 1000,-

Vi udtrækker blandt alle tilmeldte til et af vore nyhedsbreve d. 1. maj

Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter.

Aleris-Hamlet Privathospital Aalborg

(Bedømmelse 0 / 5 - 0 anmeldelser)

Aleris-Hamlet privathospitals afdeling i Aalborg åbnede i 2007 og er indrettet med 10 sengepladser, operationsstuer til små og store operationer, MR-scanning m.m.

 

Aleris-Hamlet hospital i Aalborg tilbyder bl.a. Plastikkirurgi - Ansigtsløft, Botox behandling, Brystforstørrelse, Implantater, Brystløft, Brystreduktion, Fedtinjektion i ansigt og hals, Fedtsugning, Fjernelse af brystimplantat, Fjernelse af tatovering, Hårfjerning med laser, Behandling af inddvendte brystvorter, Karsprængninger, Læbeforstørrelse, Pandeløft, Løft af øjenbryn, Rynkebehandling med laser, Behandling af slapt maveskind, Behandling af øvre og nedre øjenlåg, samt Rekonstruktion af bryster.

Din bedømmelse:
Adresse
Aleris-Hamlet Aalborg
Sofiendalsvej 97
9200 Aalborg SV
tlf. 3637 2750
Online booking
Kort
Se stort kort
Åbningstider
Ingen aktuelle tilbud

Anmeldelse af Aleris-Hamlet Aalborg (KUN til anmeldelser)

Karin Silva, 21-03-15 16:20:
Jeg vil gerne have en aftale for at lære mere om behandling med botox og pris
Jasmin Amanda, 26-07-15 19:08:
Hej
Jeg er en pige på 20 år og jeg har altid gået op i mig selv og mit udseende... Jeg kunne godt tænke mig, at komme forbi og snakke men én angående botox behandlinger. Fordele/ulemper og måske de risicis der måtte være ved at få lavet sådan noget.
Mvh Jasmin
Abir, 10-12-16 09:04:
Hej jeg vil høre om botox behandling til panden jeg har let rynker i panden kun og hvad er prisen til behandling og hvad med undersøgelsen det koster noget eller gratis
Tilføj kommentar

Navn vises på kommentaren (kan være pseudonym). E-mail adresse vises ikke og skal kun angives af hensyn til sikring mod spam. By vises efter navnet.

* - påkrævet felt

*
*

*
*