Home / Wellness steder / Syddanmark / Sønderborg / Fiskespa

 

Vind Wellness Til Dig gavekort - værdi kr. 1000,-

Vi udtrækker blandt alle tilmeldte til et af vore nyhedsbreve d. 1. maj

Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter.

Fiskespa nær Sønderborg

Fiskespa Sønderborg

Find nærmeste Fiskespa omkring Sønderborg.

Oversigt over wellness-steder og klinikker hvor du kan få fodbad, håndbad og helkropsbad med Garra Rufa fisk og Doktorfisk.

Marina Fiskenæs Wellness

Marina Fiskenæs Wellness byder på en stor og dejlig wellness-afdeling med omfattende faciliteter til spa-, velvære- og wellness-behandlinger, samt et veludstyret fitness-center.Som dagsgæst har du adgang til alle wellness- og fitness faciliteter mod betaling af kr. 130 (mandag-torsdag) og kr. 17...

Fiskenæsvej 2
6300 Gråsten
Mere info

Sønderborg Doktorfisk

Sussi Schur er fra 1. juli 2015 den nye indehaver af Fiskespa klinik Sønderborg Doktorfisk.Sønderborg Doktorfisk tilbyder fodbad og helkropsbad med Garra Rufa fisk.Sønderborg Doktorfisk indløser stadig Wellness Til Dig gavekort, men der kan ikke købes nye gavekort hertil.

Brogade 15
6400 Sønderborg
Mere info

Sundhed Syd

Jan dybsø Pedersen er indehaver af Sundhed Syd, Spa og Wellness i Sønderborg.Sundhed Syd tilbyder Ansigtsbehandling, Ansigtsløft med ultratone, Bodyslimming, Hårfjerning med Sugaring, Brasiliansk Sugaring, Retning og Farvning af bryn og vipper, Detox, Fodbehandling, Graviditetsmassage, Infrarød...

Grundtvigs Allé 170, 1. th
6400 Sønderborg
Mere info