Home / Wellness steder / Aarhus / Aarhus C / Pretty Hair

 

Vind Wellness Til Dig gavekort - værdi kr. 1000,-

Vi udtrækker blandt alle tilmeldte til et af vore nyhedsbreve d. 1. maj

Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter.

Pretty Hair

(Bedømmelse 1.4 / 5 - 12 anmeldelser)

Pretty Hair er en lille salon i hjertet af Århus. Hos Pretty Hair får en professionel og personlig behandling. Priserne er studievenlig.

Pretty Hair tilbyder Dameklip, Herreklip, Skægklipning, Børneklip, Bundfarve, Striber, Reflekser, Permanent, Hårkur, Håropsætning, Makeup, Farvning af vipper og bryn, Retning af bryn, Vask og føn.

Din bedømmelse:
Adresse
Pretty Hair
Sønderborggade 13
8000 Aarhus C
tlf. 8614 5513
Online booking
Kort
Se stort kort
Åbningstider

Dameklip

DameklipVarierer

Anmeldelse af Pretty Hair

Mirror, 04-03-17 12:20:
ALDRIG IGEN!
Hun kan IKKE være uddannet frisør.
Jeg skulle have gjort mit hjemmearbejde, så havde jeg set de dårlige anmeldelser inden jeg selv fik lavet den grimmeste / dårligste klipning i mit liv.
Ikke engang min hund vil jeg byde sådan en klipning.
Simone, 29-09-16 16:45:
UNDGÅ!!
Blev klippet 15 cm for kort. Frisører plejer normalt at holde en finger op med en hårtot, for at høre om længden er okay - INDEN hun klipper. Her blev der bare klippet og spurgt bagefter.
Jeg havde hår helt til lænden, og havde det forfærdeligt utrygt med at gå derfra med en meget kort, sjusket etageklipning.

Dagen efter gik jeg til en anden frisør, som brugte en time (!) på at rette den meget tilfældige etageklipning til. Gentagende gange kaldte hun det for EKSTREMT sjusket og om jeg virkelig var gået derfra sådan.
Jens Nørholm, 03-09-16 11:33:
PAS PÅ!!!
Er lige gået ud fra frisøren efter at have fået klippet mine to drenge på 12 år. Vi var knapt nok kommet over gaden til bilen, før tårerne fossede ud fra dem begge.
Begge klipninger tog tilsammen 12 min. og var en ordentlig gang sjusk.
Et godt tilbud på Sweetdeal til halv pris. NO WAY! Aldrig mere...
Sæt aldrig jeres ben i den hundeklippersalon.
Vibeke, 31-08-16 01:30:
Dårlig Service. Ingen smilende modtagelse eller bemærkning om frisøren var 15 min forsinket. Blev ikke tilbudt vand eller lignende i ventetiden eller under selve klipningen. Klipning vask samt hårkur tog 15 min.
Sanne Nielsen, 31-07-16 21:55:
Bad om samme frisure, en studsning, og fik en meget kort, anderledes frisure, der passer dårligt til mit hår og er klippet helt forkert i siderne!
Pas på!
Tilføj kommentar

Navn vises på kommentaren (kan være pseudonym). E-mail adresse vises ikke og skal kun angives af hensyn til sikring mod spam. By vises efter navnet.

* - påkrævet felt

*
*

*
*