Home / Wellness steder / Aarhus / Aarhus C / Frisør Katja

 

Vind Wellness Til Dig gavekort - værdi kr. 1000,-

Vi udtrækker blandt alle tilmeldte til et af vore nyhedsbreve d. 1. maj

Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter.

Frisør Katja

(Bedømmelse 2.1 / 5 - 3 anmeldelser)

Hos den hyggelige Frisør Katja bliver du betjent med et stort smil og venlig service. Frisør Katja giver 10% rabat til studerende.

Her tilbydes Dameklip, Herreklip, Børneklip, Bundfarve, Hårfarvning, Håropsætning, Permanent, Reflekser, Striber, Vask og Føn, Farvning af vipper og bryn, Retning af bryn.

Din bedømmelse:
Adresse
Frisør Katja
Dalgas Avenue 9
8000 Aarhus C
tlf. 8624 2486
Online booking
Kort
Se stort kort
Åbningstider

Dameklip

Dameklip inkl. hårvask og føn. 269,00

Herreklip inkl. vask & føn

Klassisk eller trendy frisure til mand.219,00

Børneklip

Klipning af piger og drenge op til 10 år.169,00

Herreklip inkl. vask & føn

Klassisk eller trendy frisure til mand.219,00

Bundfarvning

Bundfarve til kort, mellemlangt eller langt hår.fra 450,00

Hårfarvning m. naturfarve

Hårfarve til kort, mellemlangt eller langt hår.fra 475,00

Håropsætning

Opsætning af kort, mellemlangt eller langt hår.fra 475,00

Reflekser m/ folie

Reflekser til kort, mellemlangt eller langt hår.fra 495,00

Striber med hætte

Striber til kort, mellemlangt eller langt hår.fra 420,00

Vipper og bryn

Farvning af bryn / vipper / plukning af bryn.fra 50,00

Klipning af skæg

Skægklipning.65,00

Herreklip m. maskine

Maskinklip.200,00

Anmeldelse af Frisør Katja

Dilek Alici, 14-01-17 14:01:
Kan absolut ikke anbefales, min datter og veninde fik sweetdeal gave. Det var græd færdige efter klipning.
Maja, 06-08-16 09:28:
havde fået en sweetdeal i gave, til en klipning. Men fik overtalt manden til at bruge det, da jeg kun havde fundet dårlige anmeldelser (jeg kunne bare give ham en tur med trimmeren, hvis det gik galt). Jeg var med derinde da han skulle klippes. Ikke noget velkommen, hun stirrede bare indtil vi sagde vi havde bestilt tid osv. Hun talte knap nok dansk. Høflighed og smalltalk var der ikke noget af. Alt hvad hun sagde var flg. 9mm? Her til? Fint? Voks? Og farvel. Han følte hele tiden at han var til besvær (selvom han ingen krav satte) og var uvelkommen, han synes det var en utrolig ubehagelig oplevelse. Selve klipningen... Ja jeg må selv lige give ham en tur med trimmeren, desværre.
Hun afbrød iøvrigt en anden dames klipning, for at lige hurtigt at få klippet ham.
Kan bestemt ikke anbefale denne frisør, når hun ikke engang kan lave en simpel standard herreklip.. Jeg er glad gor jeg ikke selv sad i stolen
Anne Sophie, 30-04-16 16:01:
Værste klipning jeg nogensinde har oplevet!
Jeg havde købt en billig klipning til 135 kr. hos Frisør Katja, og prisen var lav, det skal de have, men klipningen var simpelthen elendig.
Jeg havde bestilt tid i forvejen, men da jeg kom, virkede det egentlig mest til, at jeg var til besvær. Jeg kom dog til, men frisøren, der ikke rigtigt snakkede dansk, forstod ikke altid hvad jeg sagde, hvilket gjorde det svært at kommunikere omkring klipningen. Desuden, selvom jeg udviste den største venlighed og prøvede at smalltalke lidt, virkede frisøren bare så sur og bitter. Jeg fik ikke et eneste smil eller glad svar, men til gengæld virkede det til at hun stod og bandede over mig på et andet sprog, når jeg fx bad om at få klippet mit hår skævt i panden. Selvom jeg på ingen måde var tilfreds med min klipning, gav jeg til sidst op og accepterede hendes arbejde på trods af at ingen af mine forespørgsler var blevet mødt. Det endte med at jeg bare fik klippet spidser, men da jeg kom hjem opdagede jeg, hvor grusomt skævt det faktisk var klippet. Også til min næste klipning kommenterede frisøren, at det ikke kunne være en rigtig frisør, der havde klippet sådan noget, siden der i den ene side manglede en hel del af en tot hår.
Anyway, jeg havde jo allerede betalt via gavekortet (ellers tror jeg, at jeg måske havde nægtet pga. manglende kvalitet), men da jeg afleverede det, blev frisøren rent faktisk åbenlyst sur over, at jeg brugte et tilbud, og der skulle faktisk ligefrem overtalelse til, før de ville acceptere tilgodebeviset.
Alt i alt var prisen altså billig, men klipningen i sig selv var talentløs og servicen var endnu værre - ligefrem elendig!
Tilføj kommentar

Navn vises på kommentaren (kan være pseudonym). E-mail adresse vises ikke og skal kun angives af hensyn til sikring mod spam. By vises efter navnet.

* - påkrævet felt

*
*

*
*