Home / Ophold / Udland / Sverige

 

Vind et Wellness Til Dig gavekort på 1000 kroner

Vi udtrækker 1. december

Tilmeld dig Wellnessportalens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Wellness-verdenen. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter..

Wellness og Spa Ophold i Sverige

Svensk bastu på flåde

Sverige byder på mange Wellness hoteller og resorts over hele landet. Men også mange er i tilpas køreafstand fra Danmark.

Privat elsker svenskerne at gå i svensk sauna - såkaldt bastu (baderum). Herover ses en af de mere opfindsomme typer, hvor man har placeret en bastu på en flåde. Så er der ikke så langt til det svalende bad.

Herunder finder du en række tilbud på Wellness ophold i Sverige.

Kør selv til Sverige

Fra Jylland har du to veje til Sverige: Via Grenå til Varberg og fra Frederikshavn til Göteborg. Begge færgeruter sejles af Stena Line.Grenå-Varberg færgen med overfartstid på 4:15 timer.


Frederikshavn-Gøteborg færgen med overfartstid på kun 2 timer for hurtigfærgen og 3:15 timer for andre færger. Hurtigfærgen sejler dog ikke hele året.


Fra Sjælland og København kan du sejle til Sverige via Helsingør-Helsingborg eller køre over Øresundsbron.


Helsingør-Helsingborg færgens overfartstid er kun 20 minutter. Reservation kan være nødvendigt i højsæsonen, hvis du vil undgå ventetid og kø.Øresundsbron er billigst med Bropas, hvor du sparer 50%.