Home / Ophold / Udland / Tyskland / Kühlungsborn

 

Vind Wellness Til Dig gavekort - værdi kr. 1000,-

Vi udtrækker blandt alle tilmeldte til et af vore nyhedsbreve d. 1. maj

Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter.

Kør selv ferie til Kühlungsborn

Afstand til Kühlungsborn

Fra København via Gedser-Rostock 180 km
Fra Rostock 29 km
Fra grænsen ved Padborg 275 km


Gedser-Rostock færgebillet.
Ostseebad Kühlungsborn

Ostseebad Kühlungsborn

Den østtyske badeby Kühlungsborn - eller som tyskerne selv kalder byen, Ostseebad Kühlungsborn - er en af de klassiske badebyer og kurbyer langs Østersøkysten i Mecklenburg-Vorpommern.

Her er der investeret massivt i restaurering af bymidten, så den i dag fremstår som den smukke badeby, som den også var før 2. verdenskrig.

De historiske badehoteller er blevet smukt restaureret og bymidten emmer af nostalgisk charme, og nybyggeri er tilpasset den oprindelige arkitektur.

Mellem byen og stranden har man bevaret den oprindelige strandskov, som giver mulighed for at nyde stranden og vandet på lidt afstand i skygge og læ. Her er også legeplads til de mindste og ofte livemusik og koncerter fra de to scener.

Byen har også genskabt den 3 km lange strandpromenade og den 240 m lange badebro, hvor skibe lægger til.

Stranden i Kühlingsborn

Kühlungsborn strand

Den 4 km lange dejlige strand i Kühlungsborn præges af ca. 1800 strandkörbe.

De komfortable kurvestole med stribet kanvas har plads til 2 personer og et par mindre børn. Her kan man sidde i sol eller skygge efter eget valg og skærmet for eventuel vind. Her er fodskammel og hylde til kaffe eller drink.

Stranden, lyset og vandet kan minde lidt om Skagen. Her er blot et gennemsnit på 200 solskinstimer mere pr. år. Og så er her mere stille i højsæsonen. Kühlungsborn er IKKE stedet at tage hen, hvis man vil have fest i gaden og dyrke diskoteker om natten. Her tager man hen, hvis man vil slappe af og og stresse ned.

Hoteller i Kühlingsborn

Ingen aktuelle tilbud

Bestil færgebillet Rødby-Puttgarden

Færgebillet Rødby-Puttgarden