Home / Ophold / Udland / Norge

 

Vind Wellness Til Dig gavekort - værdi kr. 1000,-

Vi udtrækker blandt alle tilmeldte til et af vore nyhedsbreve d. 1. maj

Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter.

72 hour sale Image Banner 120 x 600

Spa og Wellness Ophold i Norge

Bjorligard Hotel

Et Wellness og Spa Ophold i Norge er oftest enten kombineret med en storbyferie i Oslo, en sommerferie i fjeldene eller en skiferie samme sted.

Norge har nogle dejlige Spa og Wellness hoteller i både Oslo og ude i sommer/ski-ferie terrænet med fantastisk udsigt og udsøgt behandling.

Billedet herover viser Bjorligard Hotel i vinterlandskab, og er et eksempel på et Wellness hotel i skiterrænet.

Kør selv til Norge

Hvis du kører i egen bil til Norge, er der flere veje, alt efter hvor du bor eller kommer fra i landet.

Fra Jylland kan du sejle fra Frederikshavn til Oslo med Stena Line, eller fra Hirtshals til enten Kristiansand eller Larvik med Color Line.

Fra København og resten af Sjælland, samt Fyn kan det bedst betale sig at tage DFDS færgen fra København til Oslo. Nogle vælger at køre hele vejen og sejler via Helsingør til Helsingborg. Det kan absolut ikke betale sig at køre via Øresundsbron.


Oslobåden - færgen København-Oslo sejler hver dag fra København kl. 17 og er i Oslo kl. 9:30 næste morgen.Frederikshavn-Oslo færgen har en overfartstid på 8:50 timer i dagtiden og 12 timer om natten. Færgen har fået indrettet Spa og Wellness faciliteter - Pure Nordic Spa, som kan tilkøbes ved booking.