Home / Ophold / Udland / Montenegro

 

Vind Wellness Til Dig gavekort - værdi kr. 1000,-

Vi udtrækker blandt alle tilmeldte til et af vore nyhedsbreve d. 1. maj

Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter.

Wellness og Spa i Montenegro

Spa ophold i Montgenegro

Det lille balkanland, Montenegro, har en lang tradition for spa- og wellnessophold.

Her ved Adriaterhavets kyst har europæere valfartet til frisk luft, helende bade og velvære i mange år. I dag finder du en bred vifte af spa hoteller og muligheder for wellness-ophold langs kysten. Et spaophold kan kombineres med en almindelig ferie ved Adriaterhavet, eller som en decideret spaferie.

Spa hoteller i Montenegro

Hoteller med Spa ophold i Montenegro

Ingen aktuelle tilbud

Seværdigheder i Montenegro og Budva

Seværdigheder i Montenegro og Budva

Budva kaldes ofte for Montenegros Kuwait p.g.a. det store antal rige russere, italienere og østrigere, som bor i og omkring byen, som kun har ca. 22.000 indbyggere. Kystlinien kaldes den Budvanske Riviera og er centrum for den Montenegrinske turisme. Området er kendt for de fine strande, livlige natteliv, middelhavsarkitektur og gode mad.
Byen kan dateres mere en 2500 år tilbage og er en af de første bosættelser ved adriaterhavskysten.

Sveti Stefan

Sveti Stefan

På den lille halvø Sveti Stefan ligger et lille resort lidt syd for Budva, hvor bl.a. Hotel Milocer ligger, er kendt for at være tilholdssted for de rige og berømte.

Petrovac

Petrovac Montenegro

Petrovac er en lille fredelig by med færre end 1000 indbyggere. Byen ligger ud til Adriaterhavet og byder på en 600 meter dejlig strand. Nærmeste større by er Budva kun 17 km mod nord.

Arkitektur

Budva og omegn er præget af de mange forskellige besættelser og herskere, som har haft herredømmet over området. Romerne, Rusland, Frankrig og senest Østrig har tidligere haft deres flag hævet over området. Det ses tydeligt i de mange forskellige arkitektoniske perler langs kysten.

Det officielle turistkontors hjemmeside

Vejr og klima i Montenegro

Klimaet er typisk middelhavsklima og her er der endda behageligt i vintermånederne, hvor januar har en gennemsnitstemperatur på 8 grader. Sommerperioden holder en gennemsnitstemperatur på 25 grader og du kan opleve hele 230 solskinsdage om året.