Home / Ophold / Hotel / Vejle / Hotel Vejlefjord

 

Vind Wellness Til Dig gavekort - værdi kr. 1000,-

Vi udtrækker blandt alle tilmeldte til et af vore nyhedsbreve d. 1. maj

Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter.

Hotel Vejlefjord Kur og Spa

(Bedømmelse 4 / 5 - 7 anmeldelser)

På Hotel Vejlefjord kan du få et spa- og hotelophold med 100% forkælelse.

 

For det første er hotellets omgivelser fantastisk smukke og med en fantastisk udsigt over Vejle fjord. Her er der masser af muligheder for at nyde naturen og gå en tur blandt bøgetræerne.

 

For det næste er hotellets fysiske rammer fantastisk til et ophold, hvor afslapning, forkælelse og professionelle wellness-behandlinger er i fokus.

 

Hotel Vejlefjord råder over 113 værelser inkl. suiter, 2 restauranter, Café og bar, konferencelokaler, 1000 m2 De Termiske Bade og Vitalbar, 800 m2 Spa-afdeling med wellness- og skønhedsbehandlinger samt relax lounge.

Omgivelserne dækker 43 ha skov, park og strand, Kurpark og 20 km kurveje med historiske seværdigheder.

 

De Termiske Bade omfatter 7 bassiner med sansebrus, saunaer og dampbade, som er inspireret af de gamle romerske kurbade.

 

SpaActive hvor du kan nyde og deltage i NIA, Yoga, Zumba, De fem Tibetanere, Tai Chi og meget handet. Her kan du også tage i sauna og få et Saunagus.

 

Wellness- og Spa-behandlinger omfatter bl.a. Massage, Scrubs, Wraps, Spabade, Ansigtsbehandling, Manicure, Pedicure, Fiskespa med Garra Rufa fisk, Infrarød sauna og mange andre lækre behandlinger.

 Læs mere om Vejlefjord Wellness

Din bedømmelse:
Adresse
Hotel Vejlefjord
Sanatorievej 26
7140 Stouby
Online booking
Kort
Se stort kort
Åbningstider
Ingen aktuelle tilbud

Anmeldelse af Hotel Vejlefjord

Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

Navn vises på kommentaren (kan være pseudonym). E-mail adresse vises ikke og skal kun angives af hensyn til sikring mod spam. By vises efter navnet.

* - påkrævet felt

*
*

*
*