Home / Ophold / Hotel / Rømø / Kommandørgården

 

Vind Wellness Til Dig gavekort - værdi kr. 1000,-

Vi udtrækker blandt alle tilmeldte til et af vore nyhedsbreve d. 1. februar

Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter.

72 hour sale Image Banner 120 x 600

Hotel Kommandørgården

(Bedømmelse 1.7 / 5 - 2 anmeldelser)

Hotel Kommandørgården er et hyggeligt familieejet hotel med 83 værelser og 36 feriehytter.

Kommandørgården byder på Florandas Restaurant, Captains Bar, Brasserie, Wellness-center, Fitnessrum, Campingplads, Minimarked, Ridecenter med islandske heste, samt Rømø Lege- & Hesteland.

Kommandørgården tilbyder Spa- og Wellness-ophold, f.eks. Spa Weekend med 2 overnatninger, Ø-Relax midtuge-ophold, samt Ø-Romantik romatisk wellness-ophold.

Din bedømmelse:
Adresse
Hotel Kommandørgården
Havnebyvej 201
1501
6792 Rømø
Online booking
Kort
Se stort kort
Åbningstider

Hotelværelse på Hotel Kommandørgården

Værelse inkl. morgenmad.

Dobbeltværelse med plads til 3 personer.

Fra-pris er for 2 personer og tjekket d. 25.06.16 men er afhænging af sæson og efterspørgsel.fra 995,00

Anmeldelse af Hotel Kommandørgården

Familie., 03-06-14 14:59:
Min hustru, vores 3 børn og jeg, havde længe set frem til vores ophold på Kommandørgården på Rømø i uge 22, 2014. Opholdet havde desværre så mange negative aspekter at jeg kun vil nævne et udpluk: Ufleksibelt personale med et serviceniveau på nul. Nedslidte værelser, sofa med løse sider, defekt tv, ingen perlator på blandingsbatteri, skabslåger der hænger i kun et hængsel, snavs overalt, ingen sæbe, ingen internetdækning...jeg kunne blive ved.
Vi ønskede, efter at have besigtiget lejligheden, at få vores penge igen og finde et nyt hotel. Dette var ifølge personalet ikke muligt ifølge deres afbestillingspolitik (vi havde booket igennem Hotels.com). Vi blev derfor nødtvungent på hotellet. Vi havde bestilt bord i restauranten, da den om aftenen tilbød fiskebuffet som var betegnet som en overdådig oplevelse med alt, hvad hjertet kan begærer. Maden viste sig at leve op til resten af hotellets standard. Dårlige smagsløse retter og ingen opfyldning af tomme fade.
Min anbefaling til alle, BESØG ALDRIG DETTE FORFÆRDELIGE STED.
kim, 05-06-13 16:23:
ikke pengene værd. vi fik ikke hvad vi betalte for og hotelværelset var beskidt. og der var brugte bind i skraldespanden.
Tilføj kommentar

Navn vises på kommentaren (kan være pseudonym). E-mail adresse vises ikke og skal kun angives af hensyn til sikring mod spam. By vises efter navnet.

* - påkrævet felt

*
*

*
*