Home / Ophold / Feriecenter / Rømø / Enjoy Resorts Rømø

 

Vind Wellness Til Dig gavekort - værdi kr. 1000,-

Vi udtrækker blandt alle tilmeldte til et af vore nyhedsbreve d. 1. februar

Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter.

Enjoy Resorts Rømø

(Bedømmelse 3.7 / 5 - 4 anmeldelser)

Enjoy Resorts Rømø Feriecenter består af 200 toetagers privatejede feriehuse med stråtag, så de passer ind i byggestilen på Rømø.

Ferieboligerne er på 97 eller 112 m2 og fuldt udstyret med hårdehvidevarer i høj kvalitet, B&O TV og HiFi, lædermøbler, internet og brændeovn.
Alle huse har terrasse på begge sider og stor altan på første sal.

 

Wellness- og Spa faciliteter

Wellness afdelingen er på hele 2600 m2 og tilbyder bl.a. 7 behandlingsrum med forskellige spa behandlinger, varme terapibade, aroma dampbad, saltvandsbassin, sauna, tropisk regn, udendørs spa, udendørs indianske svedekasser, kurbad, samt lækkert stort afslapningområde med hvilestole og Fiskespa med Garra Rufa fisk.

Desuden findes atriumgård og et stort afslapningsområde med hvilestole.

 

Sport
Indendørs findes bowling, billard og alt indenfor fitness. Udendørs findes også fitness-område, samt cykeludlejning.

Golf
Lige udenfor døren ligger Enjoy Resorts Rømø Pay & Play med 9 huller, hvor du kan spille uden af være medlem af en golfklub.
Endvidere ligger Rømø Golf Links golfbane med 18 huller tæt på.


Udendørs aktiviteter
Ud over feriecentrets wellness faciliteter, kan du udnytte mulighederne for vandreture og løbeture i det naturskønne område, mountainbike ture og windsurfing.
 

For børn
På feriecentrets udendørsarealer findes flere gode legepladser med bl.a. hoppepude, og indendørs findes legerum og aktivitetsrum med bordtennis, billard, spillemaskiner m.m.
I Wellness-centret findes børnebassin.

 

Mad og drikke
Feriecentret har egen restaurant og bar, samt en gourmet-butik.

Din bedømmelse:
Adresse
Enjoy Resorts Rømø
Vestergade 31
6792 Rømø
Kort
Se stort kort
Åbningstider
Ingen aktuelle tilbud

Anmeldelse af Enjoy Resorts Rømø (KUN til anmeldelser)

Anna Marie Halgaard Jensen, 02-04-17 20:50:
Kan jeg bestille en ferie bolig til 10 personer fra fredag den 15. September til mandag den 18. September
Svar udbedes
Mvh
Anna Marie Halgaard Jensen
Lars Grambo, 24-11-14 15:30:
Kære Janus, tak for din mail.

Som ferie center er vi underlagt almindelig lovgivning. Det betyder blandt andet at vi ved brand har pligt til at evakuere gæster.
Som tilfældet var den pågældende aften måtte vi desværre evakuere, hvilket bestemt ikke er noget vi finder morsomt. At vi faktisk havde en brand og ikke en teknisk fejl som det indimellem kan være, var ganske enkelt årsagen. Vi glæder os dog over at det gik godt og at ingen kom noget til.

Alle gæster som blev evakueret fra restauranten, fik forklaringen og åbningstiden af buffeten blev forlænget således alle kunne få et varmt måltid.

Jeg deler ikke din opfattelse af at vi har handlet forkert eller misligholdt vores forpligtelser.
Janus List, 03-11-14 15:24:
Vi boede der i weekenden 24-25 okt. 2014.
Lørdag aften gik brand alarmen midt vores aftensmad. Vi blev evakueret og fik aldrig yderligere besked. Vi nåede derfor aldrig at spise hvad vi havde bestilt eller drikke vores drikkevarer.. Vi måtte dog pænt betale fuld pris alligevel - Jeg brokker mig generelt ikke, men finder ikke ovenstående helt fair.
Tilføj kommentar

Navn vises på kommentaren (kan være pseudonym). E-mail adresse vises ikke og skal kun angives af hensyn til sikring mod spam. By vises efter navnet.

* - påkrævet felt

*
*

*
*