Home / Information / Artikler / Tankefeltterapi / EFT

 

Vind Wellness Til Dig gavekort - værdi kr. 1000,-

Vi udtrækker blandt alle tilmeldte til et af vore nyhedsbreve d. 1. maj

Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter.

Tankefeltterapi / EFT

EFT er forkortelse for Emotional Freedom Techniques.

TFT /EFT er en effektiv og hurtig metode til at fjerne uhensigtsmæssige overbevisninger og følelser, der bliver ved med at poppe op i din hverdag.
Det kan bl.a. være følelsen af ikke at være god nok, at være bange for at miste, at gentagne gange havne i et forhold med den forkerte, ikke at kunne sige fra og mange andre forhold, der forhindrer dig i at udleve dit liv, som du allermest ønsker det.
 
Behandlingen virker ved, gennem samtale og spørgeteknikker, at fokusere på ubehaget, samtidigt med stimulation af kroppens energibaner, også kaldt meridianer, ligesom ved akupunktur. Der benyttes ikke nåle – men blot en let banken med fingrene forskellige steder på kroppen.
Resultatet er forbløffende og problemet/ubehaget forsvinder i mange tilfælde i løbet af kort tid. Terapien er spændende, veldokumenteret og let tilgængelig.

Når du tager et forløb med TFT betyder det, at du selv lærer at bruge teknikken, samtidig med at du får behandlingerne, således at du altid i fremtiden har et værktøj ved hånden til at hjælpe dig selv.

Tankefelt terapeut Dorthe Ulfstedt