Home / Information / Artikler / Yoga

 

Vind Wellness Til Dig gavekort - værdi kr. 1000,-

Vi udtrækker blandt alle tilmeldte til et af vore nyhedsbreve d. 1. februar

Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter.

Yoga

Yoga er kendt for at skabe harmoni og forene krop og sjæl. Dyrkelsen af yoga er teknikker og øvelser, der styrker de svage områder i kroppen, ved kontrolleret vejrtrækningsøvelser, mens musklerne i kroppen strækkes ud og afspændes. Den kontrollerede vejrtrækning har en stor betydning når man udfører yoga stillingerne. Der er mange forskellige former for yoga, nogle former for yoga, fokuser mest på den fysiske del, mens andre former for yoga fokusere mest på den mentale del. Yoga kan for udenforstående godt ligne, at man sidder i samme stillinger hele tiden og der ikke sker noget, men rent faktisk arbejder kroppen og musklerne hele tiden i takt med vejrtrækningen.

Yoga kan ikke skade kroppen, men på mange måder forebygge og genoptræne skader og gøre kroppen stærkere og mere smidig. Udover at være godt for kroppen har yoga også en positiv og afslappende effekt på sindet, hvor yogaen virker afslappende og afstressende.

Der er ingen undskyld for ikke at kunne gå til yoga, alle kan starte, uanset alder, smidighed, nybegynder eller øvet. I yoga verdenen handler det om teknikker og stillinger. Ved jævnligt at dyrke yoga forbedre du fleksibilitet, styrke, balance og kropsholdningen, muskeltonus i kroppen samt mentalt fokus.

Yoga kan påvirke kroppen på mange måder, udover at gøre kroppen mere smidig og stærk, har yoga øvelser også positiv effekt ved graviditet eller hvis man ønsker at forøge chancerne for at blive gravid.

Se hvor du kan gå til yoga i nærheden af dig.