Home / Information / Artikler / Thalassoterapi

 

Vind Wellness Til Dig gavekort - værdi kr. 1000,-

Vi udtrækker blandt alle tilmeldte til et af vore nyhedsbreve d. 1. maj

Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter.

Thalassoterapi

Thalassoterapi

Det var den franske læge Bonnardiére, der i 1867 brugte thalassoterapien, som ny medicinsk behandling i Frankrig.  Fordi thalassoterapien først blev populær i Frankrig, er det langs den franske kyst, du finder nogle af de bedste steder i verden at få lavet Thalasso. Man kan efterhånden finde thalasso i mange lande rundt om i verden, men nogle af de mest populære lande ud over Frankrig er Portugal, Belgien, Grækenland, Italien, Cypern, Marokko og Tunesien.

 

Thalassoterapi er mest kendt for sin anti-aging behandling og for sin behandlingsmetode mod appelsinhud.

 

Der er flere former Thalassoterapi,  alle med forskellig effekt. Det kan derfor godt være underholdende at finde den behandling, der passer dig.

 

Thalassoterapi er baseret på havvand, der bliver renset og varmet op til kropstemperatur mellem 34 og36 grader. Ud over havvand bliver havets andre produkter også brugt, såsom tang og alger, der bliver brugt som masker og pakninger. Ved at havvandet bliver varmet op til samme temperatur som kroppen, er kroppen mere modtagelig for at optage de mange vigtige mineraler, vitaminer, aminosyrer og sporstoffer. Man kan supplere behandlingen med forskellige andre former for behandling, såsom massage, der får musklerne til at slappe af og fjerner giftstoffer fra kroppen.