Home / Information / Artikler / Spa

 

Vind Wellness Til Dig gavekort - værdi kr. 1000,-

Vi udtrækker blandt alle tilmeldte til et af vore nyhedsbreve d. 1. februar

Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter.

Hvad er Spa er helse gennem vand

Spa - helse gennem vand

Ordet spa betyder helse gennem vand. Spabad bliver i dag primært brugt som forkælelse, hvor kroppen slapper af, mens den bliver plejet med bade og olier, samtidig med at man kobler af fra den travle hverdag.

 

Ved den traditionelle spa har man en time i spaen evt. med plejende og duftende olier. Man kan ud over den traditionelle spa ofte også vælge anden form for wellness behandling i form af massage, ansigtsbehanding eller noget helt tredje.

 

Den store begejstring for spabad startede i 1980’erne, hvor det var meget moderne i USA at have fokus på balance i kroppen. Senere kom spa konceptet til Europa, hvor det er vokset lige siden.

 

Meningen med spa konceptet er helse, bedre velbefindende, mindre stress, mere energi og  bedre balance mellem krop og sjæl

Der er fire basiselementer, der kan medvirke til at få et mere velafbalanceret liv:

  • Sund mad
  • Fysisk træning
  • Mental afslapning
  • Ansigts- og kropspleje

Da vi alle er forskellige, er der ikke en bestemt opskrift på, hvordan man skal leve sit liv. Det er op til den enkelte, at finde den måde, der passer bedst.