Home / Information / Artikler / Massage / Tantra massage

 

Vind Wellness Til Dig gavekort - værdi kr. 1000,-

Vi udtrækker blandt alle tilmeldte til et af vore nyhedsbreve d. 1. februar

Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter.

Tantra Massage

Tantra massage

Oversigt over steder hvor du kan få Tantra massage

I modsætning til hvad mange tror, har Tantra massage faktisk meget lidt med traditionel sex med hensyn til orgasme ved penetration at gøre. Det er ikke formålet med Tantra massage, at få orgasme. Tantra Sex er ikke det samme som Tantra massage og du går ikke til en Tantra massør, for at få Tantra Sex. Andre tror at det er en religion, men det er det heller ikke.

Det er derimod en gammel indisk livsfilosofi, som er mere end 5000 år gammel. En filosofi og spirituel vej til at leve livet fuldt ud og mere intenst. Og det har mere med Yoga og meditation at gøre, end traditionel massage.

Det kan være svært at definere eksakt, hvad Tantra massage er, da der ikke findes en fast definition, eller en veldefineret uddannelse af tantra massører. Derved kan din oplevelse af tantrisk massage være stærkt afhængig af, hvilken massør du vælger. Det kræver en vis "tantrisk" samspil, at få et godt udbytte af en tantrisk massage, hvorfor der også indgår meditation, yoga-lignende øvelser og samtaler, før selve massagen starter.

Yoni massage indgår som en vigtig del af en Tantra massage, de fleste steder. Yoni kan oversættes til kønsorganer og man taler om ydre og indre Yoni massage. Du kan altid fravælge Yoni massage, hvis det overskrider dine grænser. Mange lader sig rive med under behandlingen, og nogle gange må massøren diskret regulere behandlingen, så dennes grænser ikke overskrides.

En Tantra massage tager lang tid - typisk 1½ time og opefter. Der startes typisk med en blid oliemassage, som skal løsne indre spændinger. Hele kroppen masseres blidt - foran og bagpå. Bagpå opad benene, ballerne , omkring yoni, ryg, arme, hænder og nakke. Og det samme foran inkl. bryster.

Bemærk at visse escort-tjenester og intim-massage steder reklamerer med Tantra massage, men har sjældent noget med ægte tantrisk massage at gøre.
Det er en god ide at finde steder på nettet, hvor Tantra massage diskuteres, og hvor man kan få tips om gode steder og massører.

På sigt håber vi at de Tantra-massører og -steder, som Wellnessportalen viser vil få anmeldelser og kommentarer, så du kan vælge ud fra dette. Så skriv gerne ros og ris til massøren og angiv din vurdering af stedet med stjerner.

Tao-tantra er indtil videre synonym for Tantra, da jeg endnu ikke har fundet forskellen.
Tantra massage