Home / Information / Artikler / Graviditetsmassage

 

Vind Wellness Til Dig gavekort - værdi kr. 1000,-

Vi udtrækker blandt alle tilmeldte til et af vore nyhedsbreve d. 1. maj

Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter.

Graviditetsmassage


Alle kan med jævne mellemrum have stor glæde af massage. Når man er gravid og kroppen gennemgår store forandringer, med holdningen og musklerne, kan behøvet for massage være endnu større.

Det er en god ide, hvis du vil have mest ud af din graviditets massage, at vide, at undersøge hvilke graviditets behandlinger eller massage der passer bedst til din graviditet. Det er mange forskellige påvirker din krop går igennem og hver graviditet er individuel, med individuelle symptomer.

Nogle af de forandringer kroppen gennem ved en graviditet er blandt andet, at bindevæv og led bliver mere løse. Det sker på grund af at kroppen udskiller hormonet relaxin, der blødgøre bindevævet i kroppen, så bækkenet er forberedt til at give sig under fødslen. Desværre har hormonet den samme effekt på alle led i kroppen, så led har lettere ved at skride. Graviditets massage der har fokus på leddene, kan forbygge og hjælpe på din graviditet.

Samtidig med at kroppen udskiller hormonet relaxin under graviditeten, så bindevævet løsnes, så kommer leddene i kroppen under et ekstra pres i takt med at barnet vokser. Det kan for mange gravide blandt andet give et uhensigtsmæssigt svaj i lænden. Graviditets massage der har fokus på leddene og især lænden, kan forbygge og hjælpe på din graviditet.

Bækkenet er et af det steder i kroppen, der er under størst belastning under en graviditet. Kroppen forsøger at forberede bækkenet på fødslen, samtidig med at størstedelen af barnets vægt, hviler på bækkenet. Det kan give spændinger forskellige steder i bækkenet, der kan afhjælpes med graviditets massage, der har fokus på spændinger i bækkenet.

Mange gravide lider af fordøjelse besvær, i form af halsbrand og sure opstød. Det er især senere hen i graviditeten at disse symptomer kan opstår. Der er flere ting man kan gøre ved fordøjelses besværet, en af dem er blandt andet i form af massage. Mange gravide kan allerede underbehandlingen mærke, hvordan maven kommer i gang og begynder rumle.

De fleste steder der tilbyder graviditets massage har en speciel briks for gravide, med plads til maven, så du kan føle dig godt tilpas under hele behandlingen.

At gå igennem en graviditet kan både være lykkelig og hård på sammen tid både fysisk og psykisk. Med en graviditets massage, kan du giver du dig selv afslapning og velvære der ikke har nogen skadelig effekt for barnet.

Wellness-steder som tilbyder Graviditetsmassage

Gode tilbud på graviditetsmassage

Graviditetsmassage


Massage for gravide på speciel massagebænk.

Albertslund Fysiurgiske Massage
2600 Glostrup

fra 220,00

Massage for gravide


Graviditetsmassage.

HJC Fysiurgisk Massage
8362 Hørning

fra 220,00

Graviditetsmassage


Velvære under graviditeten.

Vibeke-massageterapi
2610 Rødovre

360,00

Graviditetsmassage


Massage til gravide.

Din massør Jette Horup
5491 Blommenslyst

400,00

Graviditetsmassage


Forebyggelse, afhjælpning og lindring af belastninger under graviditet.

Human Being Center
1159 København K

Varierer

Graviditetsmassage


Skøn massage til lindring af spændinger og ømme muskler.

Sportsklinik-Syd
6400 Sønderborg

fra 250,00

Massage til gravide


Graviditetsmassage.

Klinik Anmo
2100 København Ø

fra 250,00

Graviditetsmassage


Massage specielt til gravide.

Den Alternative
8900 Randers

275,00

Graviditetsmassage


Afspænding med graviditetsmassage.

Styrke og Balance
4000 Roskilde

fra 500,00

Graviditetsmassage


Massage til gravide kvinder.

Ny Liv Spa Amager
2300 København S

fra 400,00

Tilbud til gravide

Body 10 Stretch Mark Cream - Spar 63%

Body 10 forebygger og bekæmper strækmærker.

Body 10 Stretch Mark Cream fra den spanske producent, Diet Esthetic, er en luksuriøs og fyldig creme, som hjælper med at minimere synligheden af strækmærker over hele kroppen.

200 ml.Welldeal.dk

149,00 399,00
-63%