Home / Information / Artikler / Garra Rufa behandling

 

Vind Wellness Til Dig gavekort - værdi kr. 1000,-

Vi udtrækker blandt alle tilmeldte til et af vore nyhedsbreve d. 1. maj

Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter.

Garra Rufa behandling

Garra Rufa fisk en anderledes måde at får fjernet døde hudceller på hele kroppen eller hård hud på fødderne og – og en rigtig god behandling, hvis du lider af psoriasis, børneeksem, astmaeksem, akne og fodsvamp.

Garra Rufa fisk er også kendt under navnet Doktor Fisk. Garra Rufa fisken stammer oprindeligt fra Tyrkiet, hvor den lever i varme kilder. På grund af de varme kilders lave næringsindhold, udviklet Garra Rufa fisken en evne til at overleve, ved primært at leve af døde hudceller fra folk badet i kilderne.

Behandlinger med Garra Rufa fisken er mest udbredt i Asien, hvor den har været brugt i mange år til skønhed og spa behandlinger. Behandlingen er de senere år også blevet mere og mere populær i den vestlige verden, hvor den også bruges til behandling af psoriasis, børneeksem, astmaeksem, akne og fodsvamp.

Behandling af Garra Rufa fisk er ganske smertefrit og ufarligt, fisken har ingen tænder, men suger i stedet, de døde hudceller, så det kan føles som en form for mini massage eller en lille kilden. Udover at fiskene suger de døde hudceller, frigiver fiskene også et enzymholdigt sekret, der optages i underhuden og nedsætter den hurtige celledeling i huden.

Uanset om du vil have vil have en wellness oplevelse med fisk eller hvis du lider af psoriasis, er en behandling med Garra Rufa fisk det hele værd. Det er vigtigt før behandling med Garra Rufa fisk, at du ikke fjerner dine døde hudceller før behandlingen, da fiskene jo så ikke har noget at fjerne og spise, og derfor ikke er interesserede.

Oversigt over gode tilbud på behandling med Garra Rufa fisk.