Home / Information / Artikler / Ansigtsbehandling / Madonnas hemmelighed

 

Vind Wellness Til Dig gavekort - værdi kr. 1000,-

Vi udtrækker blandt alle tilmeldte til et af vore nyhedsbreve d. 1. februar

Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter.

Madonnas hemmelighed - Oxygen lift

Oxygen lift - Intraceuticals Infusion

Hvad har Madonna, Eva Longoria, Molly Sims og Justin Timberlake tilfælles?

De anvender alle Madonna's hemmelige våben mod alderstegn, Oxygen lift behandling - eller på originalsproget: Intraceuticals Oxygen Infusion Treatment.

Formålet med behandlingen er at mindske forekomsten af de aldersbetingede fine linjer og furer i huden, hængende hud, samt at afhjælpe glansløs og kedelig hud.

Oxygenlift behandling er udviklet i Australien og er en proces i 3 trin, som presser ilt og specialudviklede ingredienser ind i huden under højt tryk. Altså uden nåle eller på anden måde komme under huden.

Blandt de ingredienser som presses ind i huden, er hyaluronsyre og vitaminer.


Hyraluronsyre binder store mængder vand og danner en gel. Der findes et stort indhold af hyaluronsyre i hudens bindevæv og hæmmer indtrængelse af mikroorganismer. Syren hjælper også med heling og gendannelse af væv.
kan som regel se en synlig effekt straks efter behandlingen, men oftest udføres en gang om ugen i nogle uger i træk. Behandlingen har herefter typisk en holdbar virkning i ca. 3 måneder.

O2 Intraceuticals har udviklet processen og udstyret, som anvendes til Oxygen lifting. Videoen herunder viser processen.

Wellness steder som tilbyder Oxygen lift