Home / Information / Artikler / Ansigtsbehandling

 

Vind Wellness Til Dig gavekort - værdi kr. 500,-

Vi udtrækker blandt alle tilmeldte til et af vore nyhedsbreve d. 1. september

Tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter..

Top 5 steder med ansigtsbehandling

Hurtig ansigtsbehandling


Ansigtsbehandling til den travle.

Lumin Wellness & Spa
2000 Frederiksberg C

425,00

Avanceret Hudterapi


Ansigtsbehandlinger hvor der bruges et eller flere apparater, der alle har til formål at intensivere behandlingen, hvilket giver et smukt og mere vedvarende resultat end ved de almen behandlinger.

Lady Beauty
2650 Hvidovre

fra 399,00

Green Peel behandling - Spa...


Green Peel Fresh Up eller Green Peel Energy.

Beauty Body
2000 Frederiksberg

449,00 899,00
-50%

Japansk Lifting


Det naturlige afstressende ansigtsløft.

Lumin Wellness & Spa
2000 Frederiksberg C

590,00

Ansigtsbehandling med dybde...


Dybderensende ansigtsbehandling.

Frueskov Hudplejeklinik
6340 Kruså

385,00
Ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling er en af de mest populære produkter inden for velvære, i skrap konkurrence med massage. Når man søger efter ansigtsbehandling, kan det enkelte wellness sted godt have flere muligheder, men i den klassiske ansigtsbehandling er grundprincipperne de samme.

Se tilbud på ansigtsbehandlinger


Rengøring af huden
, man starter altid en ansigtsbehandling med en grundig rensning af huden.

Analyse af huden, for at udrede hudens tilstand, laver en kosmetolog eller dermatolog en analyse af huden. Analysen kan foregå ved at gennemlyse huden med en kraftig lampe. Selve analysen er grundlaget for den efterfølgende ansigtsbehandling, så du og din hud får den behandling, der passer dig.

Exfoliering, kan gøres på flere måder. De 3 mest almindelige metoder er at ”slibe” huden med naturlige svampe eller børster, der har en ru struktur. En anden måde er at bruge forskellige cremer, der indeholder slibekorn. Den tredje og sidste måde er ved dampning af huden.

Ekstraktion, er til hvis man skal fjerne hudorme.

Ansigtsmassage, er den klassiske ansigtsmassage, lette glidende strøg, der følger huden og ansigtets struktur.

Ansigtsmaske, der er mange forskellige former for ansigtsmasker. Da ansigtsmasken er en af de vigtigste dele ved ansigtsbehandling, er det derfor vigtigt at vælge den maske, der passer til den pågældende  hudtype.

Toner,  anvendes efter man har fjernet ansigtsmasken, for at fjerne de sidste urenheder.

Cremer, er den sidste del ansigtsbehandlingen.

 

Mange steder kan man ud over den klassiske ansigtsbehandling vælge yderligere behandlinger til ansigtet, såsom farvning og retning af bryn, vejledning vedrørende makeup og ansigtsmassage. Det er meget individuelt, hvad det enkelte sted tilbyder, det kan derfor være en god ide at kigge lidt rundt, hvis du er i tvivl.

 

Da huden i ansigtet er forskellig fra person til person, kan der være forskellige behandlingsformer og det kan ligeledes være forskelligt fra person til person, hvor ofte man har behov for en ansigtsbehandling. En god tommelfingerregel er, at man minimum 4 gange om året burde få lavet en ansigtsbehandling, f.eks. før hver årstid at få renset huden. Hvis man lider af uren hud, bumser eller andre problemer, kan man få lavet en ansigtsbehandling oftere, dog skal der minimum gå 4 uger imellem hver behandling.

Oversigt over klinikker med ansigtsbehandling i København